3<sup>rd</sup> Floor Secretariat, Annexe-I Treasury Square, Near Raj Bhavan

Aizawl: Mizoram - 796001 Website: ceo.mizoram.gov.in



Jt. CEO : 0389-2300137/2322477 (O) 0389-2328160/2325075 (F)

0389-2316279 (O) Asst. CEO Supdt. 0389-2320891 (O) E-mail : mzelection@gmail.com

## OFFICE OF THE CHIEF ELECTORAL OFFICER **MIZORAM**

## PRESS NOTE

No. H.12014/2/2023-CEO/Loose Dated Aizawl, the 19th April, 2024 :

Subj: Lok Sabha MP Inthlanpuiah chawhnu dar 1:00 thleng khan 43.35% vote a tla.

1-Mizoram (ST) Parliamentary Constituency hnawhkhahna atana General Election to Lok Sabha, 2024 neih mekah vawiin chawhnu dar 1:00 thleng khan Mizoram pumah vote **3,71,201 (43.35%)** a tla tawh a ni.

Sl. No	Name of District	Total Voters	Voter Turnout	In percentage	Remarks (in position)
		701013	- amout	bergeritage	position,
1	Aizawl	288304	109816	38.09	11 <sup>th</sup>
2	Lunglei	100700	46183	45.86	3 <sup>rd</sup>
3	Siaha	44702	19578	43.80	8 <sup>th</sup>
4	Champhai	57463	26244	45.67	4 <sup>th</sup>
5	Kolasib	63819	28131	44.08	7 <sup>th</sup>
6	Serchhip	54193	24516	45.24	6 <sup>th</sup>
7	Lawngtlai	92455	47771	51.67	1 <sup>st</sup>
8	Mamit	65134	29724	45.64	5 <sup>th</sup>
9	Khawzawl	17586	8423	47.90	2 <sup>nd</sup>
10	Hnahthial	16223	7095	43.73	9 <sup>th</sup>
11	Saitual	55785	23720	42.52	10 <sup>th</sup>
TOTAL		856364	371201	43.35	

Sd/-Dr. H. LIANZELA

Addl. Chief Electoral Officer, Mizoram

&

State Media Nodal Officer, Mizoram

## Memo No. H.12014/2/2023-CEO/Loose : Dated Aizawl, the 19th April, 2024

## Copy to:-

- 1. PS to Chief Electoral Officer, Mizoram
- 2. District Election Officer, Aizawl & Returning Officer
- 3. All Assistant Returning Officers
- 4. Director, I&PR Department for wide publicity.
- 5. Station Director, Akashvani/DDK Aizawl.
- 6. President, Mizoram Journalists' Association.
- 7. Proprietor, ZONET/LPS Cable TV.
- 8. All Political Parties.
- 9. Guard File.

(ANDREW H. LALREMRUATA)

Media Officer, State Media Cell, Mizoram