3<sup>rd</sup> Floor Secretariat,Annexe-I Treasury Square, Near Raj Bhavan

Aizawl : Mizoram – 796001 Website : ceo.mizoram.gov.in



Jt. CEO : 0389-2300137/2322477 (O) 0389-2328160/2325075 (F)

Asst. CEO : 0389-2316279 (O)
Supdt. : 0389-2320891 (O)
E-mail : mzelection@gmail.com

## OFFICE OF THE CHIEF ELECTORAL OFFICER MIZORAM

## PRESS NOTE

No. H.12014/2/2023-CEO/Loose : Dated Aizawl, the 2<sup>nd</sup> April, 2024

Subj: Exit Poll/Opinion Poll Chungchanga Election Commission of India thuchhuah

Election Commission of India chuan R.P. Act, 1951 hnuaia Section 126A, sub-section (1) in thuneihna a pek tlawhchhanin April ni 19, 2024 (zirtawpni) zing dar 7:00 atanga June ni 1, 2024 (inrinni) tlai dar 6:30 inkar hian Exit Poll result tarlan a khap a, he khapna hian print leh electronic media zawng zawng bakah chanchin thehdarhna hmanrua hrim hrim a huam a ni. He thupek bawhchhiate chu pawisa chawi tir emaw, kum hnih thleng lung in tan tir emaw he hremna chihnih inkawpa hrem theih an ni.

Election Commission of India chuan R.P. Act, 1951 hnuaia Section 126(1)(b) tlawhchhanin inthlan zawh hun (darkar tawp ber) a ruat atanga chhiar let a darkar 48 chhung chu electronic media kaltlanga inthlan kaihhnawih mipui ngaihdan lakna (opinion poll etc.) tarlan a khap bawk a ni.

Sd/- Dr. H.LIANZELA

Addl. Chief Electoral Officer,
Mizoram
&
State Media Nedal Officer

State Media Nodal Officer, Mizoram

Memo No. H.12014/2/2023-CEO/Loose : Dated Aizawl, 2<sup>nd</sup> April, 2024

## Copy to:-

- 1. PS to Chief Electoral Officer, Mizoram
- 2. District Election Officer, Aizawl & Returning Officer
- 3. All Assistant Returning Officers
- 4. Director, I&PR Department for wide publicity.
- 5. Station Director, Akashvani/DDK Aizawl.
- 6. President, Mizoram Journalists' Association.
- 7. Proprietor, ZONET/LPS Cable TV.
- 8. All Political Parties.
- 9. Guard File.

(ANDREW H. LALREMRUATA)

Media Officer, State Media Cell, Mizoram