3<sup>rd</sup> Floor Secretariat, Annexe-I Treasury Square, Near Raj Bhavan Aizawi : Mizoram = 796001

Aizawl : Mizoram – 796001 Website : ceo.mizoram.gov.in



Jt. CEO : 0389-2300137/2322477 (O) 0389-2328160/2325075 (F)

Asst. CEO : 0389-2316279 (O)
Supdt. : 0389-2320891 (O)
E-mail : mzelection@gmail.com

## OFFICE OF THE CHIEF ELECTORAL OFFICER MIZORAM

## PRESS NOTE

No. H.12014/2/2023-CEO/Loose : Dated Aizawl, the 1st April, 2024

Subj: Service Voter-te tan e-postal ballot 4963 thawnchhuak

1-Mizoram (ST) Parliamentary Constituency for General Election to Lok Sabha, 2024 atan Venhimna lama hnathawktu service voter 4,963 te hnenah e-postal ballot (Electronically Transmitted Postal Ballot) thawnchhuah a ni. Heng Postal Ballot hi service voter-te awmna hmuna print chhuah a ni ang a, vote an thlak fel hunah Returning Officer hnenah an thawn dawn a ni. Service voters hi mipa 4872 leh hmeichhia 91 an awm a ni.

Sd/- Dr. H.LIANZELA

Addl. Chief Electoral Officer,
Mizoram
&
State Media Nodal Officer

State Media Nodal Officer, Mizoram

Memo No. H.12014/2/2023-CEO/Loose : Dated Aizawl, 1st April, 2024

Copy to:-

- 1. PS to Chief Electoral Officer, Mizoram
- 2. District Election Officer, Aizawl & Returning Officer
- 3. All Assistant Returning Officers
- 4. Director, I&PR Department for wide publicity.
- 5. Station Director, Akashvani/DDK Aizawl.
- 6. President, Mizoram Journalists' Association.
- 7. Proprietor, ZONET/LPS Cable TV.
- 8. All Political Parties.
- 9. Guard File.

(ANDREW H. LALREMRUATA)

Media Officer, State Media Cell, Mizoram