3rd Floor Secretariat,Annexe-l Treasury Square, Near Raj Bhavan Aizawl : Mizoram – 796001

Aizawi : Mizoram – 796001 Website : ceo.mizoram.gov.in



Jt. CEO : 0389-2300137/2322477 (O) 0389-2328160/2325075 (F)

Asst. CEO : 0389-2316279 (O)
Supdt. : 0389-2320891 (O)
E-mail : mzelection@gmail.com

OFFICE OF THE CHIEF ELECTORAL OFFICER MIZORAM

PRESS NOTE

No. H.12014/2/2023-CEO/Loose : Dated Aizawl, the 19th April, 2024

Subj: Lok Sabha MP Inthlanpuiah chawhma dar 11 thleng khan 30.63% vote a tla.

1-Mizoram (ST) Parliamentary Constituency hnawhkhahna atana General Election to Lok Sabha, 2024 neih mekah vawiin chawhma dar 11:00 thleng khan Mizoram pumah vote 2,62,269 (30.63%) a tla tawh a ni.

SI. No	Name of District	Total Voters	Voter Turnout	In percentage	Ranking
1	Aizawl	288304	74131	25.71	11 th
2	Lunglei	100700	34137	33.90	5 th
3	Siaha	44702	14436	32.29	6 th
4	Champhai	57463	19791	34.44	3 rd
5	Kolasib	63819	19384	30.37	9 th
6	Serchhip	54193	18472	34.09	4 th
7	Lawngtlai	92455	33326	36.05	2 nd
8	Mamit	65134	19100	29.32	10 th
9	Khawzawl	17586	6368	36.21	1 st
10	Hnahthial	16223	5147	31.73	8 th
11	Saitual	55785	17977	32.23	7 th
TOTAL		856364	262269	30.63	

Sd/-Dr. H. LIANZELA

Addl. Chief Electoral Officer, Mizoram

ጼ

State Media Nodal Officer, Mizoram

Memo No. H.12014/2/2023-CEO/Loose : Dated Aizawl, the 19th April, 2024

Copy to:-

- 1. PS to Chief Electoral Officer, Mizoram
- 2. District Election Officer, Aizawl & Returning Officer
- 3. All Assistant Returning Officers
- 4. Director, I&PR Department for wide publicity.
- 5. Station Director, Akashvani/DDK Aizawl.
- 6. President, Mizoram Journalists' Association.
- 7. Proprietor, ZONET/LPS Cable TV.
- 8. All Political Parties.
- 9. Guard File.

(ANDREW H. LALREMRUATA)

Media Officer,

State Media Cell, Mizoram